Thai nyelven a hét napjainak elnevezése a szanszkrit nyelvből ered, és ahogy az a nyugati kultúrákban megszokott, bolygók és csillagok nevére utalnak. A Hindu asztrológia szerint minden bolygónak megvan a védelmező istene, és minden istennek megvan a maga színe. Korábban megszokott volt, hogy a hét napjának megfelelő színbe öltöztek a thai-ok. Ezt az egyedülálló szokást választották ki a Porschénál a piacra lépés 30. évfordulóját ünneplő limitált szériához.

A Porsche Excklusive Manufaktur szakemberei helyi művészek segítségével határozták meg a hét napjainak megfelelő színeket, amelyeket aztán a 911 Carrera GTS alapján megépített 30 Years Porsche Thailand Edition esetén választhat az ügyfél születésnapjának megfelelően:
Hétfő (sárga) – Signalyellow
Kedd (rózsaszín) – Rubystar
Szerda (zöld) – Signalgreen
Csütörtök (narancssárga) – Pastelorange
Péntek (kék) – Rivierablue
Szombat (lila) – Ultraviolet
Vasárnap (piros) – Firered

Az egyedi szín mellett a Porsche Excklusive Manufaktur fekete féknyergeket, feketére/karosszériaszínre fényezett felniket kap, a B oszlopon helyezik el a limitált széria nevét mutató jelvényeket, a hátsó fedélen lévő függőleges osztások közül a bal oldaliakon a thai lobogó színei jelennek meg. Az utastérben ezüst csövezéssel és díszvarrással rendelkező ülések és a műszerfalon megjelenő karosszériaszín teremt egyedi hangulatot.

A limitált széria Sirikit Királynő Nemzeti Konferencia Központban megejtett bemutatójára építették meg a 7 kiválasztott karosszériaszínt egyszerre magán viselő 911 Carrera GTS 30 Years Porsche Thailand Edition Inspiration Car-t, amelyen a potenciális érdeklődők egyszerre láthatják a színeket. Azt nem árulták el, mi lesz a sorsa ennek a különleges, egyedi autónak.