Kifejezetten az autók megjelenésének átalakításával foglalkozik a japán Fairy Design, azaz Tündéri Formaterv elnevezésű tuningcég, ennek megfelelően a Kecskeméten gyártott Mercedes CLA esetén is csak a külsőre szorítkoznak az átalakítások.

Nem is nagyon viszik túlzásba a dolgot, mégis alaposan megváltozik a négyajtós kupé megjelenése, a klasszikus szépség helyett igazi rosszfiút látunk. Az első lökhárító alá került egy koptató, a hátsó lökhárítóba tettek egy méretes diffúzornak látszó betétet, a csomagtérfedélre méretes szárnyat helyeztek el, és a kerékjáratokat is kiszélesítették.

Az átalakítás ára borsos, az első három tétel egyenként 286 ezer vagy 477 ezer Ft-nak megfelelő yen attól függően, üvegszálas vagy szánszálas műanyagból kéri azokat a kedves ügyfél, a látványos kerékjárat-szélesítések csak karbonból készülnek, a szett ára 1,4 millió Ft-nyi jen. És akkor még ott van a futóműátalakítás és az új felni költsége is, mert valahogy meg kell tölteni a combos karosszériát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!