Beszállítóként érdekelt az autóiparban a japán Asahi Kasei nevű, alapvetően vegyipari vállalkozás, az AKXY2 (Asahi Kasei X You) tanulmányával azt akarja megmutatni, hogy milyen járművekre számíthatunk a jövőben. Az önvezető jármű érdekessége, hogy az átlátszó tető egy darabban emelkedik fel, hogy kényelmesen tudjanak ki- és beszállni az utasok, a lenyíló ajtóval lehet áthidalni a padkához lévő távolságot.

Az S-SBR abroncsok biológiai eredetű butadinból készülnek, különösen alacsony gördülési ellenállásúak, az Asahi Kasei legtöbb fejlesztésével a beltérben találkozunk. Itt újrahasznosított PET-szálakból és biológiai eredetű szálakból szőtt kárpitot használnak, antibakteriális felületkezelést használnak, érzékelő figyeli a beltér légminőségét. A burkolatok részben áttetsző, hátulról megvilágított anyagokat jelentenek, a hangulatvilágítást fényvezető csövekkel valósítják meg.

Elsőként Yokohamában állítják ki az Asahi Kasei AKXY2-es tanulmányautót, amelyet aztán a világ több részére is elvisznek, szeptemberben a Detroiti Autószalonon lesz megtekinthető, 2023 januárjában a CES kiállításon lesz jelenése.