Annyira kifogytak már az ötletekből a Suzukinál, hogy a legújabb, indiai limitált szériának már nevet se voltak képesek kitalálni, a közönség segítségét kérték. Azt a feltételt szabták, hogy a név legyen sportos, és a beérkezett javaslatok közül a Deca azaz deka – fociban dekázás – nevet választották.

Két színben készül az autó, a piros alapszínhez fehér matrica-dekor jár, a fehérhez piros, mindkét esetben a 10-es rajtszámot viseli az első ajtókon a Suzuki Swift Deca – sok híres sportoló használta már ezt a számot, de név szerint egyet se említ a sajtóközlemény. A 14 colos acélfelni dísztárcsáját feketére fényezik, van még egy szolid méretű tetőspoiler is.

Az utastér még rémisztőbb, az ülés- mellett a kormány is kapott huzatot, aztán még ott van a karbonfóliával súlyosbított középkonzol, no meg a vörös hangulatvilágítás. A Deca fedélzetén ott az érintőképernyős fejegység, tolatókamerával együtt. Az 1,2 literes benzines és az 1,3 literes turbódízellel választható a Suzuki Swift Deca, aminek az indulóára 594 ezer rúpia, azaz 2,45 millió Ft. Azt is kiszámolták, hogy ahhoz képest, hogy mindezt az extra- és kiegészítő felszerelést tartalmazó csomagot egyenként vásárolná össze a kedves ügyfél, 18 ezer rúpiát, azaz 75 ezer Ft-ot spórol.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!