Az autóipar legrégebb óta gyártásban lévő motorja a jelenleg a Bentley által használt 6,75 literes V8-as, azonban idén tavasszal búcsúzik az erőforrás, amikor a Mulsanne típus gyártásával leállnak – nem kap közvetlen utódot a luxuslimuzin, a Flying Spur-t ajánlják az ügyfelek figyelmébe. A stílusos búcsúról egy harminc darabos 6.75 Edition by Mulliner nevű limitált szériával gondoskodnak.

Fekete szívósorral dobják fel a blokkot, a motoron lévő sorszámos plakettet a Bentley igazgatójának, Adrian Hallmarknak az aláírása díszíti. Kívül fényes fekete karosszériadíszek és ötküllős, 21 colos felnik jelentik a változást, a belső tér négyféle színben készül: Imperial Blue, Beluga, Fireglow és Newmarket Tan.

Nem spóroltak az egyedi logókkal, a középkonzolra kerül a legnagyobb plakett, amelyen a „6.75 Edition” mellett a „Celebrating 60 years of the L Series V8 engine” és „One of thirty hand built in Crewe by Bentley Mulliner” felirat olvasható. Az elérhető legerősebb, 530 lóerő és 1100 Nm teljesítményű változatban kerül az ünnepelt motor a Mulsanne orrába.