Tavaly a szenzációhajhász média közlekedési káosszal riogatta a Los Angeles-i lakosokat, akiknek két hónapig le kellet mondaniuk a 405-ös Highwayról, amelyen több helyen is halaszthatatlan munkákat végeztek. Olyan rémhírek is voltak, hogy az egész városban megáll majd az élet, ehhez képest csak egy kicsit nagyobb forgalommal megúszta az egészet a város.

Sokan megfogadták a hivatalok tanácsát, és tömegközlekedtek, vagy épp többen ültek egy autóba, így csökkentve az úton lévő járművek számát. Persze sokan voltak olyanok is, akik kevesebbet használták autójukat, és többet voltak otthon, az autóvezetés helyett másvalamivel foglalkoztak. Hogy mivel is, az most, kilenc hónappal később lett nyilvánvaló: Los Angelesben és környékén megugrott a szülések száma. Mivel csak most kezdődött a jelenség, pontos számok nincsenek, de még legalább két hónapon át sok dolga lesz majd a Los Angeles-i szülészeteknek.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!