A Ferrari még 2019-ben kereste meg a dizájnnal foglalkozó Cool Hunting kiadványt, hogy az egyedi igényeket megvalósító Tailor Made programmal együtt dolgozzanak. A kiadvány alapítói, Evan Orensten és Josh Rubin épp egy japán túráról tértek haza, ezért úgy döntöttek, hogy a hagyományos japán kézműves technikákat használják fel az autóhoz, mostanra állt össze az egyedi Roma.

A kékfestés inspirálta a színvilágot, az egyedileg kikevert festéket Indigo Metal-nak nevezték el, az utastérben használt sakiori szövet is indigó színű. A sakiori szövet hagyományosan az elhasznált kimonók újrahasznosításával készült, az autóban egy 75 és egy 45 éves kimonó szálait nejlonszálakkal megerősítve használták fel. A tetőt a japánból szállított selyemmel kárpitozták, amelyet Olaszországban vágtak csíkokra és kézzel készítették el a szövetet, a belső kilincseket a katanák markolatánál használt módon fekete bőrcsíkokkal borították.

Az előválasztókar és az ott lévő kapcsolókat Japánban kézi munkával vonták be rézzel, ez a szín jelenik meg a felniken és az utastér több részén is. A könyöklőn látható az autó saját címere, amelyen a szekérkerék küllőit a 8 dugattyú alkotja – a 8-as szerencseszámnak számít Japánban. Az egyedi Ferrari Roma a New York Design Weeken lesz megtekinthető, majd több rendezvényen is részt vesznek vele, mielőtt értékesítik azt.