A végletekig leegyszerűsített megjelenésű a Genesis márka jövőképe, a jellegzetes kettős első-hátsó lámpacsíktól eltekintve semmilyen karakteres részlete nincs a Neolun nevű szabadidő-autónak, a felniknél is csak a méret – 24 col pántátmérő – és nem a forma különleges. Egy hatalmas szappantartóról van szó, amelyet fekete/sötétkék színűre fényeztek le, a karosszéria alján LED-tükröződésekkel emelik ki a vonalakat, legyen szó a hűtőrács krómbetétjéről vagy épp az oldalajtók alsó, befelé forduló pereméről.

Természetesen a luxus tágas belsőt is jelent, a Genesis Neolun karosszériájának hossza 5253 mm, szélessége 2097 mm, magassága 1836 mm és 3297 mm a tengelytávolság. Egymással szemben feltáruló ajtókon keresztül lehet látni a belső teret, a ahol a nagy méretű lila színű fotelek a meghatározóak, az elsők forgathatóak, így akár tárgyaló is kialakítható. Érdekes részlet a hajlítható hátsó monitor, ami a tetőről lóg lefelé.

Amíg a hűtés hagyományos módon, légkondicionálóval zajlik, a fűtésről az utastér több pontján elhelyezett (műszerfal, könyöklő, padló, üléstámla), az ülésben helyet foglaló ember lábait és testét is kiszolgáló elektromos fűtőpanelek felelnek, ezek segítségével gyorsan és személyre szabottan oldható meg a temperálás. Ezenkívül még a szintén személyre szabott élményt nyújtó hifi is különleges a Genesis Neolun belsejében.