Christian Schlager váltja az ügyvezető igazgatói székben Friedrich Lixlt a Pappas Auto Magyarország Kft-nél. Az új igazgató 2011. május elsejétől irányítja a hazánkban hat telephellyel rendelkező gépjármű-kereskedelmi vállalatot.

Friedrich Lixl visszatér a Pappas Csoporthoz Ausztriába és átveszi a haszongépjármű ágazat irányítását, a Wiener Neudorf-i ügyvezetést valamint kinevezték a vállalat igazgatósági tagjává is. Christian Schlager a Pappas Auto Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója 2011. május elsejétől.

Christian Schlager (37) irányítja május 1-től a Pappas Auto Magyarországot Christian Schlager (37) irányítja május 1-től a Pappas Auto Magyarországot

Christian Schlager (37) angliai tanulmányait követően hosszú ideig a BMW észak-amerikai központjánál a piacmanagement területén tevékenykedett, majd a kanadainál a központi kanadai régió regionális marketing és értékesítés területeit irányította. Az utóbbi években a Group Business Management igazgatójaként a kanadai prémium szegmensben működő egyik legjelentősebb automobil kereskedelmi csoportnál az operatív üzleti tevékenységért volt felelős.

„A Pappas Auto az egyik legnagyobb gépjármű-kereskedő Magyarországon, 390 munkatársat foglalkoztat. A vállalat az autópiacot nagyban érintő válság ellenére is meg tudta szilárdítani, sőt erősíteni vezető pozícióját. Az idei kilátások pozitívak. Úgy tűnik, túljutottunk a mélyponton, habár a válság még nem zárult le teljesen” – nyilatkozott Schlager úr.