Minimális változtatásokkal igazítja arculatához a Fiat Professional az új közepes méretű teherautóját, az Opel-Renault/Nissan házasságból származó Talento esetén a hűtőrács és lökhárító változik csak – a jármű negyedik arcára, a Nissan NV300-asra még pár hónapot várnunk kell. Ahogy a PSA-val közös előző generációs autónál, jelen esetben is átveszik az olaszok a francia motorokat, azaz 1,6 literes, egy- és két turbós dízellel lesz választható a Talento nevű modell.

Ennél hamarabb a szalonokban lesz majd a felfrissített megjelenésű, és immár az Euro 6-os előírásokat teljesítő motorokkal készülő Fiorino, amely akár szabadidő-autós körítéssel is választható lesz Adventure néven, ennél a fényezetlen fekete védőburkolat mellett négyévszakos abroncsok és elektronikus differenciálzár is lesz a fedélzeten.

Az 1,4-es benzinmotor továbbra is 77 lóerős, az 1,3 literes dízel 80 vagy 95 lóerős teljesítménnyel kérhető. Az utastérben áttervezett kormánykerék és váltókar, új grafikájú műszeregység és a legújabb fejegységek jelentik a változást, praktikusabb lettek a tárolóhelyek.

Ezek mellett hamarosan megvásárolható lesz a Fiat Professional kereskedésekben az új Fullback pickup is, amellyel aztán teljes lesz a nemrég megújult Doblót és Ducato-t is felvonultató Fiat teherautó-választék.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!