Folyamatosan bővíti a Kodiaq kínálatot a Škoda, már ami a megjelenést illeti. Alig pár nappal a Scout változat után most a Sportline-ról adunk hírt, ami a hivatalos megfogalmazás szerint az elegáns, dinamikus megjelenést hozza a nagy méretű szabadidő-autó választékába.
skoda2
Az új lökhárítók mellett a feketeség a meghatározó, ilyen színű a hűtőrácskeret, a tetősín, a külső tükrök háza és az ablakokat keretező díszléc is. Az egészet alapáron adott 19, felár ellenében pedig akár 20 col átmérőjű könnyűfém felnik és a sárvédőkön elhelyezett jelvények teszik igazán különlegessé.
skoda3
Az utastérben elöl sportülések (a vezetőé elektromosan állítható) és szürke díszvarrással feldobott alcantara kárpit teszi különlegessé a hangulatot. Azt is mondják, hogy igazán a Sportline változatnál helyénvaló az a kijelző, amely a karosszériát érő gyorsulást, vagy épp a turbónyomást tudja megjeleníteni. A Scouthoz hasonlóan a Škoda Kodiaq Sportline is a Genfi Autószalonon lesz először látható.

skoda4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!