Régóta foglalkozik lakóautó-átépítésekkel a brit Wellhouse Leisure nevű cég, legújabb munkájuk a Proace alapján épített Lerina nevű alkotás, amelyre érvényes marad a gyári 5 éves garancia – sok ügyfélnek ez fontos szempont. Egyelőre kilenc brit márkakereskedésben lehet megrendelni a lakóautót, ezek száma várhatóan bővül majd, hiszen további érdeklődők is vannak.

Az első üléseket forgathatóvá teszik, hátul kétszemélyes üléspadnak marad hely, miután oldalra minikonyhát és tárolót építenek. A felnyitható tető alatt két hálóhely van, ezen kívül a hátsó ülés alakítható ággyá, extraként kérhető harmadik üléssor, amivel hat személyt tud szállítani a Proace Letina, de ezt ki kell szerelni a hálóhely kialakításakor, tehát csak négy személy aludhat kényelmesen a járműben.

A tetőn egyébként egy 100W teljesítményű napelemet helyeznek el, gázolajos állófűtés is van a fedélzeten, felár ellenében kérhető oldalra nyíló árnyékoló, amely alatt LED-es világítás is van. A 2,0 literes dízellel szerelt Toyota Proace alapján végzik az átalakítást, a 120 lóerős kézi váltós és a 180 lóerős automata változatot kínálják, 42 000-44 250 fontos (14,8-15,6 millió Ft) alapáron.