A barcelonai Audi Summit elnevezésű rendezvényen az új Audi A8-as mellett volt még egy világpremier, itt mutatták meg először a Győrben gyártott TT RS az Audi Sport műhely által készített Performance Parts kiegészítőkkel ellátott változatát. Ez annyira meglepetés volt, hogy még az Audi Hungaria helyszínen jelen lévő képviselőjét is váratlanul érte, nem tudott további részletekkel szolgálni az autóval kapcsolatban.

Tehát csak azt tudjuk, amit a képeken látunk, azaz a lökhárító szélére apró terelőlapok kerülnek, nagyobb az alsó koptató mérete, új betétet kapnak a légbeömlők, 20 colos egyedi kovácsolt alufelniket szerelnek a kerékjáratokba, hátra karbon szárny, diffúzor-betét és mattarany kipufogó-végződések kerülnek. Az optikai változások mellett új fékcsöveket és sportosabb rugóstagokat is lehet rendelni az Audi TT RS-hez az Audi Sport Performance Parts katalógusból, és akkor ott van még a hátsó ülés helyére kerülő, a karosszériamerevségét növelő karbon merevítő is. Jóból nem árt a sok.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!