A BYD Auto hierarchiáján belül BYD márkanéven kínálják a tömegmodelleket, majd a Denza következik, a szabadidő-autó specialista Fang Cheng Bao, a csúcsot a brutális terepjárót és szuperautót is kínáló Yangwang jelenti. Ezen most egy kis korrekciót hajtanak végre, hiszen a Pekingi Autószalonon lesz a közönségpremierje a Fang Cheng Bao alá sorolt Super 9 elnevezésű, tető nélküli speedstert.

A hivatalos bemutatóra már most sort kerítettek egy dedikált rendezvényen, ahol a BYD konszern vezető formatervezője, Wolfgang Egger mutatta meg a sportkocsit az egybegyűlteknek. Teljes egészében karbonból készített autóról van szó, amelynél kivillan a fényezetlen műanyag is a légterelőknél és az utasfülke hátulján, egyébként lefényezik a karbon elemeket. A vezető és az utas egymástól elválasztva foglalhat helyet a saját karbon ülésében, tetőnek vagy szélvédőnek nyoma sincs.

Klasszikus arányokat választottak az autónak, nagyon hosszú az orr, pedig az akkumulátoros-elektromos hajtás miatt erre gyakorlati szempontból nincs is szükség, a technikai részleteket nem közölték. Annyit tudunk, hogy a BYD Fang Cheng Bao Super 9-es várhatóan 2025-ben lesz limitált szériában készülő utcai autó, és várhatóan Bao 9 néven gyarapítja majd a kínálatot.