Mindössze néhány fényképünk van csak arról a Ferrari FF-ről, amely a chengdui márkakereskedés nemrég megérkezett tesztautója volt egészen a közelmúltig.

A képek alapján annyit tudunk megállapítani, hogy minden bizonnyal elsőbbség meg nem adása lehetett a baleset oka – a helyszín ismeretének hiányában nem tudjuk, hogy nem adták meg a jobbkezet a Ferrarinak, vagy netán a tesztpilóta hagyott figyelmen kívül egy elsőbbségadás kötelező/Stop táblát.

Ránézésre nem volt nagy az ütközés tempója, ennek ellenére közel totálkáros lett az autó, hiszen az első futóműn keresztül az alumínium térváz is kapott egy ütést, annak javításához vissza kell szállítani Olaszországba az autót. Mindez azért kifizetődő, mert a büntetővámok miatt Kínában 5,3 millió jüan, átszámítva 188 millió forint. Európában hasonló (keveset futott kereskedői autót) már 80 millió forint környékén lehet találni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!