Los Angeles éghajlata mediterrán, azon belül is inkább a sivatagos irányba hajlik, ennek ellenére a BMW úgy döntött, itt mutatja be a télisportok szerelmeseinek szánt újdonságait, a BMW K2 Powder Ride tanulmányt, és annak megvásárolható változatát, a megszelídített BMW X1 Edition Powder Ride limitált szériát.

A tanulmány sokkal vadabb fólia-dekort és a tetődobozba rejtett Harman Kardon hangszórókat is tartalmaz (csak a vezetőoldalon), az utastérben karbon betéteket, fekete-narancs színvilágot és a K2 sportszergyártó logóit is megtaláljuk.

Amíg a tanulmány csak november 30-án mutatkozik be, a BMW X1 Edition Powder Ride már november folyamán a kereskedőknél lesz. Ennél az xLine csomag néhány elemén felül 460 literes tetőboxot, fólia-dekort, négyévszakos padlószőnyeget, ehhez passzoló csomagtér-borítást kap az autó, a vásárló meg egy pár limitált szériás, csak az autóval együtt járó K2 sílécet. Németországban 3450 euró a limitált széria felára.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!