Amikor a formatervezők kifogynak az ötletekből, visszanyúlnak az olyan örök klasszikusokhoz, mint a megnövelt méretű márkajelzés, króm díszítés a hűtőrácson, és mosolygósra vett (szép nagy ívvel lezárt) légbeömlő. Ezen kívül még a könnyűfém felniket alakították át a Renault Espace 2013-as változatán.

Az utastérben nem is annyira változások történtek, inkább csak a felszereltséget bővítették, alapfelszerelés a Carminat TomTom navigáció (bluetooth kihangosítással), extraként tolatókamera és két 18 colos képátlójú fejtámla-monitorral rendelkező DVD lejátszó is kérhető.

A motorkínálat nem változik, de módosították a padlóburkolatot, alacsony gördülési ellenállású gumik és elektromos kormányszervo hozzáadásával és az elektronika módosításával csökkentették a fogyasztást. A 2,0 literes dCi dízel – 130, 150 és 175 lóerővel is választható – szabványos átlaga 0,8 l/100 km-rel mérséklődött, a 2,0 literes benzines turbómotornál 0,3 l/100 km a megtakarítás. Már júliusban a kereskedésekben lesz az átfésült Renault Espace.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!