Ruhák és uszodai kiegészítők is megtalálhatóak abban a divatkollekcióban, amelyet a Citroën és a Boutique Les Bains nevű divatház készített közösen a GS típus ötven éves évfordulójára. Az 1970-1987 között gyártott GS és GSA modellből 2,5 millió példányt gyártottak, 1971-ben az európai Év Autója díjat is elnyerte.

Amíg a boxermotoros kivitel sikeres volt, a wankelmotoros BiRotorból alig pár száz darabot készítettek, és azok közül is a legtöbbet visszavásárolta a gyár és megsemmisítette azokat, mert úgy számolt, hogy így még mindig olcsóbban megússza a projektet, mintha garanciális javításokat kellene végeznie.

Tristan Auer belsőépítész ezenkívül egy példány belsejét is újraálmodta, a CitroënGS by Tristan Auer for Les Bains nevű alkotást még januárban, a 2020-as Retromobile kiállításon mutatták meg a nagyközönségnek. Amíg kívülről teljesen gyári a megjelenés, az utastérben új a fabetét és az üléskárpit – meglepően korabelinek tűnik a modern alkotás. A GS50 divatkollekciót online a Citroën Lifestyle Boutique-ban (www.lifestyle.citroen.com) lehet megvásárolni.