A Special Vehicle Operations nevű műhely felel az egyedi autókért a Jaguar Land Rover konszernen belül, ők vették kezelésbe a Land Rover Discovery szabadidő-autót, és minden részletében felkészítették arra, hogy Jamie Oliver remekműveket alkothasson a weben nézhető sorozatában.

A legszembetűnőbb átalakítások közé tartoznak a vajköpülő (3 db) és fagylaltkészítő (1 db) felnik, a hátsó oldalablakok nyithatóak, a baloldali mögött 11 darabos fűszerkészlet, a jobboldali mögött 8 élő fűszernövény található. A csomagtérből húzható ki az 1,1 méter széles munkaasztal, amelyben két gázégő és egy mosogató is van, a végén egy 40 colos képátlójú monitor is található. A hűtőrácson lévő márkajelzés mögött elektromos csatlakozás és a nyárs végét befogadó nyílás van, utóbbira egyszerre három csirke vagy egy malac fér el. Az első ülések között van a kenyérpirító, a motorháztető alatt a 2,0 literes dízel hője melegíti az ételeket, a fejegység mögötti rekeszben három üveg lekvárt lehet elhelyezni, a középkonzolból kiemelkedő előválasztó-tárcsa jelen esetben kivehető borsmalom.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!