A Classic Car Gallery nevű cég kínálja eladásra azt az első évjáratú, tehát 1988-ban készült BMW E30 M3 kupét, mely társaitól ellentétben szokatlanul egyben van még ma is. Nem voltak tulajdonosváltások, mindig az előírás-szerinti karbantartást kapta az autó – és nem is sokat használták.

Az Egyesült Államokban újonnan kiszállított, cinóbervörös gép 26 000 mérföldet, úgy 42 000 kilométert tett meg új kora óta, és csak nagyon minimális jeleket hagyott rajta a használat. Természetesen semmiféle utólagos átalakítás nem történt, az összes matrica még a helyén van, minden kezelési könyvet adnak az autóhoz, no meg a BMW of Darian márkakereskedésben történt kiszállításkor kapott összes dokumentáció is része az eladásnak. Nem tudni, milyen áron ütik majd le az autót, de árverésen kívül 49 900 dollárért hirdették meg a szinte egyedülállóan szép állapotban lévő autót.

A mostani eladás előtt azért még költöttek egy adag pénzt az autóra, a gyári 15 colos felnikre új gumikat szereltek, a felfüggesztésben is kicserélték a szilenteket. Az utastérben a vezetőülés oldalsó hurkáján látszik, hogy egyáltalán használták az autót, egyébként gyári új állapotban vannak a kárpitok, szőnyegek. A 2,3 literes, 192 lóerős négyhengeres zajtalanul működik, makulátlan ez a BMW E30 M3, és erre garanciát is vállalnak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!