Természetesen a kínai piacon is forgalmazni fogják a Volkswagen legújabb, kis kategóriás szabadidő-autóját, azonban a T-Rocra még egy pár hónapot várnia kell az ottani vásárlóknak, addig is a T-Rocstar nevű tanulmánnyal vigasztalódhatnak.

Alapvetően minden maradt a régiben, azonban teljesen új megjelenést ad az autónak a kicserélt első-hátsó lökhárító. Az európai R-Line sportos megjelenési csomagra hasonlítóan az egész karosszériát színre fújják, azonban az első lökhárítóban egy darab, nagyméretű légbeömlőt alakítanak ki, amelyben azért egy méretes krómléc kanyarog.

A hátsó lökhárító is új, mivel arrafelé nincsenek dízelmotoros személyautók, a TDI-botrányról se hallottak az emberek, úgyhogy nyugodtan megmutathatják a kipufogókat. Az utastérben már a megszokott műszerfalat látjuk sárga színben. Kínában csak benzinmotorokkal lesz megvásárolható a Volkswagen T-Roc, a tanulmány az elsőkerékhajtású, 1,5 literes változatból készült.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!