Nem hirtelen felindulásból elkövetett mutatványt láthatunk ezeken a képeken és videókon, hiszen a TaxTheRich készítőinek először is fel kellett venniük a kapcsolatot Jorge Gill profi szörfössel, leszervezték az egészet, satöbbi.

Manapság Angliában nem nehéz olyan csatornákat találni, amelyek tele vannak vízzel, így már csak arra kellet odafigyelni, semmilyen olyan tereptárgy ne legyen a víz és az út között, amiben elakadhat a vontatókötél. Utóbbit egyszerűen odakötötték a hatalmas hátsó szárnyhoz, amelynek épségét egy ronggyal védték, egyébként semmilyen más előkészület nem történt.

A brit rendőrség egyébként már bejelentette, hogy vizsgálják a felvételt, és nagy valószínűséggel eljárást is indítanak majd. A legszebb az egészben, hogy semmilyen jogszabály nem tiltja az autóval való szörfös vontatást, a gondot az jelenti, hogy a felvétel készítésének helyt adó úton, a lincolnshirei Boston városának közelében 60 mérföldes (96 km/h) sebességgel lehet közlekedni, a felvétel tanúsága szerint pedig volt, hogy 84 mérföldes (135 km/h) tempóval haladt a Ferrari F50-es.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!