Nem derül ki a felvételből, hogy a szürke Subaru Imprezával érkezett hölgynek miért nem volt jó az a töltőpisztoly, ami a kútoszlop felé eső oldalán helyezkedik el. Helyette indul az a cselekménysorozat, amelyet egyébként börleszk-jelenetekben szoktunk látni.

Amint a szőke hölgy kibogozza a túloldali káoszt, azzal szembesül, hogy előrébb kell gurulnia az autójával, mert nem elég hosszú a gégecső. A hősies küzdelem után nem akar lemondani a győzelmi trófeáról, ezért az anyósülésen helyet foglaló másik hölgyet szállítja ki, hogy tartsa már meg a töltőpisztolyt, amíg ő előrébb gurul. Amikor meg sikerül közös nevezőre hozni a benzinkutat az autóval, jön a következő probléma: nem jön a benzin. Ehhez tudni kell, hogy Oroszországban rengeteg benzinkúton előre kell fizetni (készpénz vagy bankkártya), azt követően indítják el a pumpát. Szóval mindez a nagy harc és pozicionálás a semmiért volt, de legalább mi szórakozunk egy keveset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!