Nem panaszkodhatnak az újautó-piac felső régiójában mozgó márkák, hiszen rekord értékesítéssel zárták a 2022-es évet. Először lépte át a 15 ezres határt a Bentley, a 15 174 autó 4%-os növekedést jelent 2021-hez képest. A Bentayga (42%), a Continental (30%) és a Flying Spur (28%) esetén ahol van, a hálózatról tölthető hibrid hajtás népszerű, a Continental sorozatnál viszont a GT Speed kivitel viszi a prímet 31%-os részaránnyal. A Bentley annak ellenére ért el rekord értékesítést, hogy Kínában 9%-kal csökkentek az eladásai.

A Rolls-Royce először lépte át az évi 6000-es értékesítést, a 6021 autó 50 országba ment, a legnagyobb piac maradt Amerika, Kína feljött a második helyre. Nagyon népszerű a Bespoke egyedi kialakítás, ami hozzájárult ahhoz, hogy átlagosan 500 000 dollárt fizettek egy-egy autóért az ügyfelek. A Cullinan volt a legnépszerűbb, majd a Ghost következik, pontos számok nélkül annyit mondtak még, hogy a 2023 utolsó negyedévében piacra kerülő akkumulátoros-elektromos Spectre kupé értékesítése is szépen alakul.

Pontosan 80 autót készített a Bugatti, köztük az utolsó, európai piacra értékesített Chiron, a 10 darab Centodieci, sokan választják a „Sur Mesure” nevű kialakítást, amelynek keretében még egyedibb kéréseket is megvalósítanak, népszerű az autók műszaki állapotfelmérése és az ellenőrzött használtautó-program is. A jövővel kapcsolatban is optimista a Bugatti manufaktúra, hiszen a Chiron, a Bolide és a W16 Mistral összes példányát értékesítették már, tehát ha bírják a munkatempót, 2023 újra rekord-év lehet.