Azért fejlesztik igazi autógyárrá a győri telephelyet, mert csak és kizárólag itt fog készülni az új A3-as lépcsős hátú változata. Noha egy ideje már kapható nálunk is az új A3-as, a lépcsős hátúról nagyon kevés kémfotó jelent meg, most azonban sikerült minimális álcázással lefényképezni az autót.

Spanyolországban készültek az itt látható felvételek, amelyeken azért a fontos részeket erősen elmaszkolták, de az alap formát már láthatjuk. A hatalmas felniből ítélve minimum S3 Sedan van a képeken, kipufogóból egy dupla végződés jutott a bal oldalra. A hátsó lámpa formáját sikerrel takarták el, egyébként jól látszik a tetővonal, ami nagyon is audis.

Valószínűleg az új karosszériaváltozat bemutatásával egy időben lesz hivatalos az Audi A3-as hibrid hajtása is, amelynél az 1,4 literes benzines TSI motort kombinálják a hétfokozatú, dupla kuplungos váltóba épített elektromotorral, és egy pár kilométer megtételére elegendő energiát tároló akkumulátorral. Valószínűleg Genfben lesz hivatalos az Audi A3 Sedan.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!