Kattintson ide, ha szeretné megrendelni az újságot.

A tartalomból:

EXTRA

Ferrari Classiche – amikor maga a gyár restaurálja a gyönyörű gépeket.

BEMUTATÓ

Ismertetjük az új Audi A6-ost márkajelzéstől-márkajelzésig, megnézzük, mitől is lettek jobbak az új Suzuki GSX-R 600 és 750-es motorkerékpárok, és akkor már beszámolunk az új Suzuki GSR750-ről is.

MENETPRÓBA

Elvittük egy körre a magát terepjárónak álcázó, valójában azonban praktikus buszlimuzinnak számító Chevrolet Orlando-t, megkergettük az akutális Porsche típusokat az Isztrián, és vezettük a Lexus CT 200h kompakt hibridet.

TESZT

Rögtön a legnagyobb érdeklődésre számot tartó alapmotorral teszteljük a Hyundai ix20-ast, és ugyanez mondható el a Citroën C4-esről is, amelyet 1,6 literes benzinessel teszteltünk. Megnéztük, milyen jó a hibrid Toyota Auris, a BMW új X3-as szabadidő-autóját kétliteres dízelmotorral ismertük meg. A Subaru a kétliteres dízelmotorral szerelt Outback mellett a 2,5 literes benzinessel és fokozatmentes automatikus váltóval szerelt Legacy-t is kölcsönadta. A Volkswagen Touran 1,2 literes benzinmotorral járt nálunk.

HASZNÁLT AUTÓ

A Toyota Corolla Verso (2006) és a Volkswagen Touran (2006) keresi a családok kegyeit.

TUNING

Mycar, Sema és Essen kiállítási körkép.

TANÁCSADÓ

Korrózióvédelem, kipufogójavítás, kőfelverődés javítása.

SPORT

Superbike és supersport-vb: 2011-es szezon előzetes, Formula-1 2011-es szezon előzetes, mit tud a Ferrari 458 Challenge.