SLC RedArt Edition ; SLC RedArt Edition;

Hat héttel a tavasz hivatalos beköszönte előtt a Mercedes megmutatta a roadstereinek színes változatát, amelyeket már most lehet rendelni és áprilisban már az első ügyfelek át is vehetik autóik kulcsát. Az SLC-nél RedArt Edition névre hallgat az új csomag, amelynél választható egyedi szín is (a négyhengereseknél mattezüst, az AMG 43-nál mattszürke és mattezüst), ha a gyári kínálat nem lenne elegendő, egyébként pedig gyémántmintás hűtőrács és piros díszcsíkok teszik különlegessé a megjelenést.
SLC RedArt Edition ; SLC RedArt Edition;
Az utastérben alaphelyzetben csak nyomokban jelenik meg a piros szín, a biztonsági övek és a fekete-ezüst bőrkárpit díszvarrása ilyen színű, de felár ellenében kérhető teljesen vörös bőr belső is. A RedArt Edition karbon betéteket és egyedi padlószőnyeget is kap.
SL designo Edition ; SL designo Edition;
Az SL-hez összeállított designo Edition csomag különleges kék metálfényezést és némi extra krómdekort jelent, az utastérben pedig a fekete-fehér bőrkárpit kontrasztja az uralkodó. Az extrafelszerelések listájáról még a masszázsülést és a vezetési segédeket is megkapja a Mercedes-Benz SL designo Edition, amely 3,0 literes V6-os (367 LE) vagy 4,7 literes V8-as (455 LE) motorral választható.

SL designo Edition ; SL designo Edition;

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!