Azt a szitut senki se szívesen élné át, amikor lerohan a rendőrség, mert azt hiszik lövöldöztél, és fegyvert rejtegetsz, pedig csak a sportautódat tesztelted.

A georgiai Enrique Mendoza a minap posztolta az alábbi videót, amelyen épp egy csapat rendőrrel keveredik furcsa vitába a műhelye előtt. A rendőrök fegyvert kerestek rajta, mert néhányuk korábban folyamatos fegyverropogást hallott a környékről. Mendoza állítja, hogy ő nem hallott semmi ilyesmit, ami persze kapásból gyanús a kékruhásoknak, és már épp kezdenék áttúrni a szerelő műhelyt, holmi AK-47-es után kutatva, amikor fény derül az igazságra.

Mendoza azért nem hallott semmilyen lövöldözést, mert épp az Acura Integra-ja rajtautomatikáját tesztelte. Ekkor beugrik neki, hogy talán a kocsija hangját vélhették valamilyen bandaleszámolás aláfestő “zenéjének”. Be is indítja a motort, és egy csapásra megváltozik a beszélgetés hangulata. Hallgassuk csak!

A rendőrök szerencsére jól kezelik a helyzetet, az addig feszült és vádaskodó hangnem átvált vidámmá, és már csak röhögni tudnak a félreértésen. Íme a teljes felvétel:

Forrás: Jalopnik