Noha az alkohol és az autóvezetés nem mindenhol keverhető, a Rolls-Royce úgy látja, igény van egy pezsgőszállító ládára, amelyet most adók nélkül 37 000 fontos, azaz nettó 13,75 millió Ft-os áron vett fel a gyári tartozékok közé. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gyár minden bizonnyal úgy képzeli, hogy majd a sofőr szolgálja ki az utasokat a pezsgővel, nem saját maga fogyasztja azt.

Alumínium-karbon vázat kap a kézi munkával készített láda, de az autókhoz hasonlóan tehénbőr és a tölgyfa is van a belsejében. Gombnyomásra tárulnak fel a négy ember pezsgőzéséhez szükséges poharakat tároló láda középső fedele, a tölgyfa „asztallap” rozsdamentes acél intarziát kap, ez alatt rejtőzik a négy darab gyapjúszalvéta. Ezeken a kézzel fújt pezsgőspoharakhoz hasonlóan ott az RR logó.

Maga a pezsgő a szintén gombnyomásra feltáruló oldalsó rekeszben utazhat, itt még előételek vagy kaviár szállítására is van lehetőség – a kaviár csomag feláras, két szabályozott hőmérsékletű, 30g-os konzervnek helyet adó fiók és igazgyöngyből készített kiskanalak járnak hozzá. Utóbbiak a fém evőeszközökkel ellentétben nem másítják meg a tisztított és sózott halikra ízét. Természetesen a Rolls-Royce Bespoke műhely a megfelelő felár ellenében az ügyfél színösszeállításában/logójával is megvalósítja a pezsgőszállító ládát, amelyet csak Rolls-Royce tulajdonosoknak értékesítenek.