A második generációs NSX-et az ohiói Marysville-ben található Performance Manufacturing Center nevű üzemben készítik, így kézenfekvő, hogy a megrendelőknek a gyárlátogatás lehetőségét is megadják. A 2700 dolláros felárért kínált Insider Experience nevű csomagban emellett még az is benne van, hogy a kedves ügyfél saját maga helyezheti fel autójára a jelvényeket.

Ennél többre nem nagyon számíthatnak az amatőrök, hiszen az egy benzin- és három villanymotorral rendelkező sportkocsi technikája túlságosan bonyolult ahhoz, hogy hozzá nem értők azzal foglalkozzanak. Az üzemen kívül a Honda Heritage Center meglátogatása is benne van az élményben, utóbbi helyen a régi járművek mellett a HondaJet repülőgéppel és Asimo robot legújabb változatával is lehet találkozni.

Két feláras extrával lehet még kiegészíteni az NSX Insider Experience-t, az egyik a benzinmotor-gyártó műhely meglátogatását tartalmazza, a másik egy vezetéstechnikai oktatást jelent. A csomag árában benne van a megközelítés költsége (repülőgép+bérautó), illetve egy speciális szállodai szoba használata a Columbus városban található Joseph Hotelben.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!