Egyelőre csak számítógépes rajzokon létezik a Stand Craft hajóépítő műhely legújabb alkotása, amely arra hivatott, hogy a luxushotelekben megszálló vendégeket stílusos környezetben szállítsa el a közel kikötőben horgonyzó hajójukhoz.

Egyértelmű, hogy a Stand Craft Beach Cruiser meleg és napos időjárási körülményekre lett kitalálva, karosszériája ugyanis a lehető legnagyobb mértékben nyitott. Alcantara borítja az üléseket, a műszereket a Breitling készíti, a csillogásról Swarowski kristályok gondoskodnak.

A hajóépítésben szerzett tapasztalatokat és anyagokat hasznosítja a Stand Craft Beach Cruiser A hajóépítésben szerzett tapasztalatokat és anyagokat hasznosítja a Stand Craft Beach Cruiser

A 15 hangszórós Naim hangrendszert úgy alakítják ki, hogy a hiányzó oldalfalak ellenére is tökéletes térhangzást tud nyújtani. A műszaki részletekről egyelőre annyi ismert, hogy egy 6,0 literes, 400 lóerő teljesítményű Chevrolet V8-as hajtja a járművet, aminek Haldex központi differenciálműves összkerékhajtása is van arra az esetre, ha a homokos tengerparton is kívánnak egy kört tenni a dúsgazdag utasok.