Amíg a BMW 5-ös GT a szegény ember 7-es sorozata (azért készült, hogy a cégvezetők a munkások elé bizonygathassák, hogy lássák, ők is lemondtak valamiről a válság miatt…), addig a BMW 3-as GT tényleg azoknak készül, akiknek egy praktikusabb befejezésű autóra van szükségük, de nem kell nekik a kombi.

Most az Egyesült Államokban sikerült lefényképezni mindenféle álcázás nélkül az autót, rögtön normál és M Sportcsomagos megjelenéssel. Nagy meglepetést egészen biztosan nem jelent a BMW-nek, hogy napvilágra kerültek új típusának fényképei, aki a Los Angelesi Autószalontól alig pár mérföldnyire készíti a sajtófotókat, annak számolnia kell ilyesmikkel.

Ránézésre egy kicsit feljebb pozicionálják a típust a 3-asnál, még az is lehet, hogy a kupét és kabriót és Gran Coupét is tartalmazó 4-es sorozat tagja lesz. Műszakilag nem várható nagy eltérés a műszaki-donor 3-as sorozathoz képest, azonban a legkisebb, 1,6 literes dízelmotor és a leggyengébb 1,6-os benzines turbó várhatóan nem lesz elérhető az ötajtóshoz.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért