A Suzuki olasz forgalmazója hozta össze az összkerékhajtású Swift, a gyári tartozékkatalógus néhány eleme és egy jó adag fólia segítségével a 4×4 Outdoor elnevezésű szabadidő-autó változatot.

Az eredményt a 4x4Fest elnevezésű rendezvényen mutatták be Carrarában, és ez a változat lesz a jövőben a Swift modellsorozat csúcsa Olaszországban. A küszöbök és a kerékjáratok fekete műanyag borítást kapnak, az első és hátsó lökhárítóba is kerül egy fekete betét. Egyébként meg fekete fóliával igyekeztek új arcot kölcsönözni az autónak, a hűtőrácson, a C oszlopon és a A oszlop tövében is találunk ilyet, az ajtók alján meg egy 4×4 feliratot olvashatunk.

A japánban gyártott, nálunk nem forgalmazott Swift 4×4 csak az 1,2 literes, 94 lóerős benzinmotorral választható, az Outdoor csomag az összkerekes változaton felül további 1200 euróba kerül. Ezért nem kap extra felfüggesztést az autó, csak az elsőkerekeshez képest eleve meglévő 20 mm-es hasmagasság-növeléssel rendelkezik a Suzuki Swift 4×4 Outdoor. Az összkerékhajtású változathoz hasonlóan ennek a megjelenése se várható hivatalos csatornákon keresztül Magyarországon.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!