Az új Renault Clio fejlesztéséről készített hivatalos videóba több helyen is „véletlenül” becsúszott a még be sem mutatott kombi változat, így már idő előtt megismerhetjük ennek a megjelenését.

Egyszer az autót épp a számítógépen rajzoló tervező keze között látjuk, majd a futómű-vizsgáló padon rögtön egy kész kombit látunk mindenféle álcázás nélkül. Az igazat megvallva a hátul körbe üveg kialakítás miatt így már azoknak is bejöhet az új Clio megjelenése, akiknek az ötajtós hátsó része netán nem tetszik. Új formájúak a hátsó lámpák is, és a rend kedvéért a kilincseket itt is elrejtették.

Valószínűleg a Párizsi Autószalonon már kint lesz az új Renault Clio Grandtour is, amely szemmel láthatóan úgy arasznyival múlja felül az egyébként már inkább kompakt, mint kisautónak számító, 4,07 méter hosszú ötajtós Clio-t. Műszakilag nincs változás az ötajtóshoz képest.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!