„Az Audi Hungaria idén ünnepli alapításának 15 éves évfordulóját. Nagyon örülünk, hogy e jubileum alkalmából a 15 milliomodik Győrben készült motort egy olyan TTS-be építhettük be, amely a jövőben a régió közlekedés-biztonságát szolgálja.” – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója.

A fehér színű Audi TTS Coupé-t a rendőrség igényeinek megfelelően gyártották a győri Audi Hungariánál.  Az Audi TTS-t, a TT sorozat csúcsmodelljét egy kétliteres TFSI 200 kW-os (272 LE) teljesítményű győri motor hajtja. Ezzel a nagyteljesítményű motorral a TTS Coupé 5,2 másodperc alatt képes felgyorsulni 100 km/órás sebességre és az utcai közlekedésben is gyors reagálást tesz lehetővé.

A TTS különleges, legújabb generációs LED-technológiával működő fényhíddal rendelkezik. A rendkívül nagy fényerősségű berendezés még hatékonyabb jelzést tesz lehetővé. A fényhíd nagy fényértékének (kb. 2.500 cd 0°-ra) köszönhetően egyaránt alkalmas gyorsforgalmi úton és autópályán történő használatra is.

Az Audi Hungaria már 2005-ben átadott egy első generációs Audi TT Coupét az megyei rendőrségnek. A jármű azóta több mint 50.000 km-t tett meg.