A Wuling márka nem csak a világ legnagyobb darabszámában értékesített személyautóját kínálja a vásárlóknak, idén bővíti a kínálatát a Journey nevű pickuppal. A haszonjármű egy karosszériával, de két méretben készül, a hossz 5105 mm, a magasság 1815 mm, a tengelytávolság 3160 mm, a felfüggesztés szélességétől függően a karosszéria 1700 vagy 1815 mm széles. Csak hátsókerékhajtás van, az egyedüli motor 1,5 literes szívó 99 lóerővel és 7 literes átlagfogyasztással.

A piaci bevezetésére különleges átalakításokkal készül a gyár, amelyek közül a magányos pecásoknak készített változattal álltak elő elsőként. Ennél a fülke-plató közötti átmenetet egy lehajtható ülést tartalmazó merevítővel oldják meg, mellé pedig pecabot-tartók kerülnek, és van két hűtődoboz is – egyik a zsákmány, a másik az italok/ételek frissen tartására. A karosszériát 2 méteresre szélesítik.

A többi egyedi változatról csak rajzok vannak, azokon pedig olyan átalakításokat látni, amelyeket nemrég jelentettek be a nyugati gyártók. Az egyiknél például a hátsó részen a Land Rover Defender oldalsó tárolódoboza és létrája látható, de viszontlátjuk a Jeep Gladiatorhoz elérhető csőajtókat is.