Korábban beszámoltunk arról, hogy a Hazárd megye lordjai sorozathoz használt első Dodge Chargert elárverezik, nos, az autót általános érdektelenség övezte. Persze a 110 000 dolláros leütési ár szép összeg, de csak akadt olyan kortárs Chevrolet Camaro is a Barrett-Jackson Scottsdale-i árverésén, amelyért hírnév nélkül ennek az összegnek a többszörösét fizették ki.

Szintén beszámoltunk minden idők legerősebb gyári Corvette kabriójáról, a kalandos nevű  limitált szériáról, amelynek első példányát jótékonysági célra árverezték el. A licitálás közben a Chevrolet még rádobott az autóra egy Jeff Gordon versenyoverállt, és egy VIP utat a 2012-es Daytona 500 versenyre, így végül 600 000 dollárért kerül új tulajdonosához az autó. Ron Pratte már korábban is több jótékonysági autóárverést megnyert. Az egyik vesztes licitáló, Eddie Vannoy további 100 000 dollárt is adományozott az AARP Drive for Hunger jótékonysági szervezetnek.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!