Már akkor kapcsolódunk be a cselekménybe az alábbi videón, amikor a közlekedési konfliktust követően már túl vannak a felek a verbális részen, és épp manuálisan próbálják meggyőzni egymást. A helyzetről annyit tudunk biztosan, hogy a Kia kombi személyzete a Lada Samara magányos sofőrjét próbálja legyőzni.

Miután a Kia egyik utasa puszta kézzel kilátástalan küzdelmet folytat, a másik úgy dönt, ő segédeszközt vesz igénybe. Nosza előkapja a csomagtartóból az ilyen célra odatelepített botját, megpróbál nagyfiú lenni. Azonban akkora pofont kap a ladástól, hogy noha az aszfalton nincs ibolya, mégis azt kezdi el alulról szagolgatni. Ezt követően a samarás távozik a helyszínről, mire a rendőrök kiértek, már csak az éledező Kia-pilótát és társait találták ott. Nem tudjuk, mennyire sárosak a konfliktus kialakulásában, de nem kívántak feljelentést tenni és az orvosi kivizsgálást is elutasította a megpofozott ember.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!