Swindon közelében, Kingshillben egy benzinkúton tankolt egy fekete Aston Martin DBS tulajdonosa. A töltőállomásról távozó, rózsaszínű Vauxhall (Opel) Corsát vezető fiatal hölgy azonban keresztülhúzta a számítását, hiszen úgy tűnik, totálkáros lett a használtan is több, mint 30 millió forint értékű sportkocsi.

A hölgy egyszerűen tehetségtelen autóvezető, hiszen a kút kijáratánál lévő körforgalomba túlságosan nagy tempóval hajtott be, elveszítette uralmát autója felett és az épp üzemanyagot vételező Aston Martinba csapódott, nekilökve azt a kútoszlopnak – utóbbi el is mozdult a helyéről, szerencsére a kocsi mellett álló tulajdonos nem sérült meg.

Az, hogy a Corsa totálkáros, nem meglepő, hiszen elég hamar eléri azt a szintet a javítás, mint a piaci érték, az Aston Martin esetén azonban csak minimálisak a sérülések. Azonban a felfüggesztés és az alumínium térváz is kapott egy nagy ütést, az ellenőrzés-javítás-helyreállítás költsége egy márkaszervizben bizony meghaladja az autó forgalmi értékét. Ezen kívül még a benzinkút forgalomkiesését is fizetnie kell majd a hölgy biztosítójának, hiszen az elmozdult kútoszlop miatt a baleset után biztonsági okokból be kellett zárni a töltőállomást.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!