Indiában meglepő dolgokat tudnak összehozni az autóátépítő-vállalkozások, emlékezzünk csak a Volkswagen Polo-ból faragott rövidített karosszériás szabadidő-autóra. Most a BigDaddyCustoms nevű cég próbálja felhívni magára a figyelmet.

Alkotásuk nem is annyira légből kapott, hiszen a Tata Motors vásárolta meg még 2008-ban a Land Rover márkát a Jaguarral együtt, így szinte kézenfekvő, hogy a Tata Safariból készítenek Range Rover Evoque utánzatot.

Nem nagyon akadtak fenn azon, hogy a Range Rover Evoque egy sportos, önhordó karosszériás szabadidő-autó, a Tata Safari meg egy alvázas, merev tengelyes terepjáró. Ennek megfelelően amikor a brit típus arcát ráfaragták az indiai járműre, az arányok nem túl sikerültek, igaz, a légbeömlők méretének növelésével még egészen jól megmentették a dolgot. Hátul már nem sikerült ilyen jól az átalakítás, így leginkább fehérre fényezték ezt  részt, és egy baltával faragott diffúzor-utánzatot is elhelyeztek itt.

Hogy teljes legyen az összkép, az utastérben mindent bordó bőrrel vontak be. Ezen kívül az átalakítás másra nem terjed ki, azaz nem nyúltak a 2,2 literes dízelhez. A BigDaddyCustoms cég egyébként Moon Rover Evoque névre keresztelte az alkotást, nem mintha ezzel bárkit is át lehetne verni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!