Miután jó alaposan ellátták egy Maserati baját kalapácsokkal, egy másik szuperautó is megsemmisült Kínában. Ezúttal egy Lamborghini Murciélago tört totálkárosra, az autóval épp próbaúton volt egy szerelő.

Az esetről beszámoló médiumok siettek leszögezni, nem a helyi márkakereskedés, a Lamborghini Kunming alkalmazottja volt a szerelő, hanem egy független autószervizben dolgozott.

A város Guan Nan sugárútján nagy tempóval, a megengedett 50 km/órás sebesség többszörösével száguldott az autó, amikor oldalról beleütközött egy Hyundai ix35-ös szabadidő-autóba, amely az oldalára borult, és eközben ráesett egy elektromos robogóra és annak vezetőjére. Utóbbi azonnal életét vesztette a balesetben, a Lamborghinit vezető férfi és a szabadidő-autó két utasa könnyebben sérült csak meg az ütközésben.

A rendőrség a helyszínen letartóztatta az autószerelőt, aki nem csak saját vagyonával-fizetésével felel az általa okozott károkért, de mivel a baleset idején épp dolgozott – elvégzett javítást követően ment próbaútra – az őt alkalmazó vállalkozásnak is fizetnie kell majd.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!