Teljesen új alapokra épül a Honda Odyssey egyterűjének legújabb, japán belpiacos változata, az alacsonyabb belső padlónak köszönhetően tágasabb lett a belső tér, amely 7- vagy 8-üléses elrendezéssel is választható.

Az eltérés a második sorban van, ahol a háromszemélyes üléspad helyett két, hatalmas fotelt is lehet kérni; a harmadik üléssor felhajtása után ezeket teljesen hátra is lehet tolni a padlóba rejtett extra sínek segítségével, és ilyenkor már semmi nem akadályozza a lábtartók használatát.

Csak egyféle motorral, 2,4 literes közvetlen befecskendezéses négyhengeressel és fokozatmentes automatikus váltóval kérhető a Honda Odyssey, az elsőkerékhajtású modell 175 lóerős, az összkerékhajtású 185 lóerős teljesítménnyel rendelkezik. Ennél az autónál mutatkozik be a Hond Smart Parking parkolósegéd, amely a körkamera kamera képének szoftveres elemzésével méri fel a kinézett parkolóhely méreteit, majd a kormány mozgatásának segítségével asszisztál a megálláshoz. A Japánban megszokott módon az új egyterű már kezdettől fogva elérhető gyárilag rokkantak szállítására felkészített változatban is.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!