Az Audi észak-amerikai forgalmazója úgy döntött, hogy egy 25 darabos limitált szériával kedveskedik az S3 Limousine rajongóinak, amelynél az igazán különleges színösszeállítás a lényeg. Öt-öt darab készül a Glut Orange, Viper Green, Veas Yellow, Misano Red és Sepang Blue színű autókból, amelyekért egy vagyont fognak kifizetni a vásárlók.

Az Audi S3 Limousine alapára 41 100 dollár, erre még 16 150-18 800 dollár jön rá attól függően, melyik hangulatot választják. A Misano Red és Sepang Blue színek egyébként is megtalálhatóak a választékban, így ezek egy kicsit olcsóbbak, mint a többi, igazán különleges választások.

A karosszérián kívül a bőrkárpitnál használt cérna és egyes beltéri díszítőelemek is a különleges színt viselik, ezen felül a feláras kagylóülések, a Prestige Csomag és 19 colos könnyűfém felnik vannak a fedélzeten. A Győrben készített autókat egyébként az Audi Exclusive műhelyben alakítják át, azért is kerül a 11,5 millió t-nak megfelelő vételáron felül 4,5-5,3 millió Ft-ba a különleges megjelenés.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!