Ősszel mutatják be a 23. Bond filmet, a Skyfall, magyarul talán a legjobban Égszakadás néven készülő filmben a Honda lesz az egyik támogató. A japánok nem csak a filmben szerepet játszó motorkerékpárokat biztosították, de a forgatócsoportnak is adtak párat, hogy azok élesben tudják követni az akciót, és – állításuk szerint – egyedülálló felvételeket tudjanak készíteni.

A film törökországi nyitójelenetében lesznek láthatóak az átalakított, helyi motorkerékpároknak álcázott CFR250R gépek, amelyeket a stáb két darab CFR450R-rel követett és vett fel. A forgatáshoz használt motorkerékpárok egyébként most lettek kiállítva a Beaulieu-ben található National Motor Museumban, az egészen december 31-is megtekinthető Bond in Motion kiállítás keretében.

Az új film októberi premierjére elviszik innen a motorkerékpárokat, azokkal további aktivitásokat tervez a brit forgalmazó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!