Eddig is lehetett összkerékhajtással rendelni a PSA Csoport közepes méretű haszonjárművét, azonban ezeket az autókat mind utólag építette át a Dangel cég a saját műhelyében, a francia Sentheim városában. A gyár kapacitása évi 1000 autó, és ez nem is fog változni – azonban itt várhatóan az Opel Vivaro és Zafira Life összkerékhajtású változatai készülnek majd a jövőben.

A PSA csoport oroszországi, Kalugában található üzemében ugyanis most megkezdték az összkerékhajtású modell sorozatgyártását, így a Citroën Jumpy/Space Tourer és a Peugeot Expert/Traveller is nagyobb számban készülhet összkerékhajtással. Ebben a gyárban a Sevel Nord üzemből szállított komponensekből szerelik össze jórészt kézi munkával az autókat, így nem kell külön fejlesztés az összkerékhajtás beépítéséhez, szemben az olasz gyárral, ahol robotokat kellene üzembe helyezni ugyanehhez a feladathoz.

Egyelőre csak a 150 lóerős dízellel és kézi váltóval szerelt kivitel rendelhető összkerékhajtással, de már dolgoznak a zárható hátsó differenciálművön, és piaci igény esetén más teljesítményszinttel/váltóval is elérhetővé teszik majd az összkerékhajtást. Arról egyelőre nincs szó, hogy az Opel Vivaro/Zafira Life is készülne Kalugában, de nem lehet kizárni; egyelőre az Opel márka oroszországi újra bevezetésén dolgoznak, egy helyi gyártású modell segítene ezen.