A Nürburgringen autózók számára komoly odafigyelést igényelnek az aszfaltra festett graffitik, amelyekkel a rajongók üzengetnek egymásnak, vagy épp a világnak, például amikor az Opel bejelentette a bochumi gyár bezárását, akkor ez volt a téma.

Most vasárnap azonban egy kicsit vulgárisabb volt a téma, valakik egy hatalmas méretű péniszt festettek az aszfaltra a Brünnchen kanyarnál. Nem a téma jelentette a problémát, hiszen előbb-utóbb úgyis lekopott volna az ábra, hanem hogy olyan sok festéket használtak fel hozzá, ami már szárazon is veszélyesen csúszóssá tette a közforgalom elől elzárt közutat. A hatalmas graffiti eltávolítása miatt egész vasárnap le volt zárva a pálya, ami azért is felharagította az autózni szándékozókat, mert hosszú idő után ez volt-lett volna az első olyan hétvége, amikor megint száraz aszfalton lehetett volna autózni a Nürburgringen.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!