Már igazi veteránnak számít a japán autók között a 2010-ben bemutatott, K13-as kódnéven futó Nissan Micra, amelyet csak Európában váltottak le, a világ többi részén és Japánban is még mindig kínálják. A Mitsuoka műhely ez alapján kínálja a Viewt nevű, a Jaguar MkII-es stílusában készülő retróautóját, amelynek most bemutatták a Nostalgia kivitelét.

Eget rengető változások nincsenek, épp csak előre összeállított megjelenési csomagról van szó. Ötajtós vagy lépcsős hátú (a hátsó rész toldása az orrhoz hasonlóan üvegszálas műanyagból készül) karosszériával választható a Viewt Nostalgia, amely fehérre festett acélfelniket és egyedi jelvényeket kap, Stylish Blue nevű világoskék vagy Desert Khaki nevű homokszín közül lehet választani, a belső térben is ehhez passzoló kárpitozást találunk.

Az ötajtós karosszériával szerelt Mitsuoka Viewt Nostalgia ára 2 855 000 jen, a lépcsős hátú változaté 3 212 000 jen, a műszaki tartalomban nincs változás a Nissan Micrához képest, azaz az 1,2 literes háromhengeres fokozatmentes automatikus váltón át hajtja az első kerekeket, felár ellenében összkerékhajtás is választható.