Tavaly hat új személyautót dobott piacra a Mercedes Magyarországon, ezeknek is köszönhetően a márka teljesítmény túlszárnyalta az elvárásokat, és 32 százalékos növekedéssel zárták 2011-et. Idén hét újdonság jelentkeznek, és egy különleges szolgáltatással.

Február 1-től az összes Mercedes személyautóhoz ingyen adják az Integrált Szerviz Csomagot, amely 4 évre kiterjesztett garanciát és 4 év/120 000 km-ig ingyenes kötelező karbantartást jelent.

A modelloffenzíva a Mercedes B-osztály újbóli pici bevezetésével indul, április végétől Kecskeméten gyártják az autót. Májusban érkezik meg hozzánk az SL roadster új generációja, a nyáron rögtön három premier lesz: GLK frissítés, G frissítés és E-osztály hibrid. Az ősszel jön egy másik nagyon fontos modell, az új A-osztály, novemberben a GL második generációja, decemberben pedig a CLS Shooting Break érkezik. Az új C-osztály ennek megfelelően 2013-ra marad.

Hatalmas marad a GL-osztály a modellváltás után is Hatalmas marad a GL-osztály a modellváltás után is

A Mercedes-Benz Hungária Kft. Jahreswagen néven vezeti be még az idén a használtautó-értékesítési programját, amelyben legfeljebb 6 éves/150 000 km-t futott autók lesznek majd elérhetőek. Az átvizsgált gépkocsikhoz 12-24 hónapos garanciát, országúti segélyszolgálatot és különleges finanszírozási ajánlatokat biztosítanak.

A haszonjárművek területén szintén ősszel jön a nagy, vagy inkább kis újdonság, a Renault Kangoo-ra épülő Citan, ennek pozitív hatásaival azonban csak 2013-ban számolnak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!