Még javában folyik a „pórnép” számára készülő 500 darab 675 LT gyártása, amelyet majd 500 darab nyitható tetős 675 LT követ. Eközben egy másik, szintén a 650S típuson alapuló autót készít a McLaren Special Operation részlege, az egyszerűen HS, azaz High Sport nevű alkotás aktuálisan a legdurvább utcai McLaren.

Karbon karosszéria-csomagot kap az autó, az aerodinamikai csomagban a P1-es elektromosan állítható (légfékként is üzemel, 241 km/h-nál 220 kg leszorító-erőt termel) hátsó szárnya is benne van, az ablaküvegeket vékonyabbra cserélik a tömegcsökkentés érdekében. A karbon-kerámia fékrendszer is nagyobb teljesítményű annál, amit egyébként választani lehet a McLarenekhez.

A 3,8 literes V8-as biturbó teljesítményét 688 lóerőre növelik, a maximális nyomaték 700 Nm 3000-7000/perc között. Ott van a fedélzeten a Track Telemerty csomag, ami nem csak a menetdinamikai adatokat menti el későbbi elemzés céljára, de három fedélzeti kamera is van, amely videót készít a történésekről. A McLaren MSO HS mind a 25 darabját előre értékesítették, szóval a gyár nem látta értelmét közreadni a menetteljesítményeket vagy épp a vételárat – elég, ha ezekkel a tulajdonosok vannak tisztában.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!