Már gyártják egy ideje, és kiszivárgott róla néhány fénykép is, de csak most lett hivatalos a Fiat Linea modellfrissítése. Törökországban egyébként a korábbi megjelenéssel is választható marad az autó (Classic Linea néven), hozzánk várhatóan csak a felújított modellt hozzák.

A kompakt kategóriába tartozó lépcsős hátú autó megjelenését új lökhárítókkal és a eddiginél több krómmal változtatták meg, hátul a rendszámtábla a lökhárítóból felköltözött a csomagtérfedélre. Belül már sokkal jelentősebbek a változások, kicserélték a teljes műszerfalat, a csúcs felszereltségnél kétszínű a burkolat, a kettő közötti résből LED-es hangulatvilágítás fényei világítanak.

Nincs változás a Fiat Linea motorkínálatában, egyedüli benzinesként a 77 lóerős 1,4-es választható, dízelből 1,3-as (95 LE) és 1,6-os (105 LE) is kérhető. Hamarosan várható a felfrissített Linea érkezése.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!